Age of the company
8 yearsCapital in CHF
Capital unknownActive brands
0Address
c/o Restaurant de l'Hôtel de Ville Benoît Violier SA
rue d'Yverdon 1
1023 Crissier
Reports for Délégation Suisse de l'Académie Culinaire de France
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company. Find out moreEconomic information
Comprehensive information about the economic situation of a company. Find out morePayment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings. Find out moreCompany dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data. Retrieve company dossierAbout Délégation Suisse de l'Académie Culinaire de France
- Délégation Suisse de l'Académie Culinaire de France has its legal headquarters in Crissier, is active and operates in the sector «Other services: entertainment and recreation».
- Délégation Suisse de l'Académie Culinaire de France was founded on 26.06.2015.
- All past changes can be viewed and saved as a PDF under the section «Notifications». The last change in the commercial register was made on 01.07.2015.
- The organization is registered in the commercial register of the Canton of VD under the UID CHE-255.545.830.
Management (6)
newest members of the committee
Dr. Alberte Mudry,
Edgard Michel Bovier,
Benoît Patrick David Violier,
Daniel Chatagny,
Franck Giovannini
newest authorized signatories
Dr. Alberte Mudry,
Edgard Michel Bovier,
Benoît Patrick David Violier,
Daniel Chatagny,
Franck Giovannini
Commercial register information
Entry in the commercial register
26.06.2015
Legal form
Association
Legal headquarters of the company
Crissier
Commercial Registry Office
VD
Commercial register number
CH-550.1.161.967-0
UID/VAT
CHE-255.545.830
Sector
Other services: entertainment and recreation
Purpose (Original language) Customise the company purpose with just a few clicks.
Le perfectionnement de l'art culinaire français et suisse; la mise en valeur des oeuvres et travaux accomplis par ses membres ou par d'éminentes personnalités des milieux culinaires; de faciliter toutes les initiatives destinées à maintenir son prestige et mieux faire connaître sa vocation de représentativité incontestable de la qualité et de la valeur mondiale de la cuisine française et suisse; de défendre l'authenticité des appellations culinaires et de la protéger, de dénoncer toute tromperie portant atteinte à l'intégrité de l'art culinaire; de moderniser ou d'adapter certaines recettes, de reconnaître et homologuer toute création de recette susceptible d'apporter une contribution sérieuse à l'art culinaire et à son adaptation; l'exercice de ses travaux s'étend à la qualité de l'expression intellectuelle, du vocabulaire et du langage de convention indispensablement liés à l'art culinaire; d'établir des relations avec tous les groupements français, suisses ou étrangers, ayant une vocation culinaire ou gastronomique reconnue et organiser, participer ou favoriser toutes manifestations authentiquement culinaire ou gastronomique; l'association agit sans but lucratif.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Délégation Suisse de l'Académie Culinaire de France
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 2241945, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Délégation Suisse de l'Académie Culinaire de France, à Crissier, rue d'Yverdon 1, c/o Restaurant de l'Hôtel de Ville Benoît Violier SA, 1023 Crissier, CHE-255.545.830. Nouvelle association. Statuts du 14 mai 2014 modifiés le 6 mai 2015.
But:
elle a pour buts: le perfectionnement de l'art culinaire français et suisse;
la mise en valeur des oeuvres et travaux accomplis par ses membres ou par d'éminentes personnalités des milieux culinaires;
de faciliter toutes les initiatives destinées à maintenir son prestige et mieux faire connaître sa vocation de représentativité incontestable de la qualité et de la valeur mondiale de la cuisine française et suisse;
de défendre l'authenticité des appellations culinaires et de la protéger, de dénoncer toute tromperie portant atteinte à l'intégrité de l'art culinaire;
de moderniser ou d'adapter certaines recettes, de reconnaître et homologuer toute création de recette susceptible d'apporter une contribution sérieuse à l'art culinaire et à son adaptation;
l'exercice de ses travaux s'étend à la qualité de l'expression intellectuelle, du vocabulaire et du langage de convention indispensablement liés à l'art culinaire;
d'établir des relations avec tous les groupements français, suisses ou étrangers, ayant une vocation culinaire ou gastronomique reconnue et organiser, participer ou favoriser toutes manifestations authentiquement culinaire ou gastronomique;
l'association agit sans but lucratif.
Ressources:
cotisations.
Membres du comité:
Violier Benoît, de France, à Crissier, président, Bovier Edgard, de Saint-Léonard, à Rougemont, trésorier, tous deux avec signature collective à deux, Mudry Albert, de Lens, à Lausanne, secrétaire, Chatagny Daniel, de Corserey, à La Verrerie, Giovannini Frank, de Monteceneri, à Yvonand, et Jan Stéphane, d'Oron, à Péron (France), tous les quatre avec signature collective à deux, toutefois avec le président, le vice-président ou le trésorier.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.