Age of the company
25 yearsCapital in CHF
20'000Active brands
0Address
Via Industria 5
6934 Bioggio
Reports for Caferri Espresso Sagl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company. Find out moreEconomic information
Comprehensive information about the economic situation of a company. Find out morePayment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings. Find out moreCompany dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data. Retrieve company dossierAbout Caferri Espresso Sagl
- Caferri Espresso Sagl is active in the industry «Trading in food products» and is currently active. The legal headquarters are in Bioggio.
- The management has 2 active persons registered.
- Under «Notifications» you will find all commercial register changes, the most recent one was made on 17.08.2010.
- The Enterprise Identification Number of the company Caferri Espresso Sagl is the following: CHE-101.062.240.
- ACCADEMIA DI OMEOPATIA DI ALLIATA FRANCESCA, Bell Group SA, CPU Services Sagl are registered at the same address.
Commercial register information
Entry in the commercial register
31.05.1999
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Bioggio
Commercial Registry Office
TI
Commercial register number
CH-514.4.020.870-5
UID/VAT
CHE-101.062.240
Sector
Trading in food products
Purpose (Original language)
L'importazione e l'esportazione, l'acquisto e la vendita di prodotti alimentari, caffè ed affini, macchine per caffè e macchinari industriali, la gestione di negozi, bar, ristoranti e locali pubblici. La società può partecipare ad altre imprese, assumere agenzie e rappresentanze nel settore.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Caferri Espresso Sagl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 5772964, Commercial Registry Office Ticino, (501)
Caferri Espresso Sagl, in Vezia, CH-514.4.020.870-5, società a garanzia limitata (FUSC no. 190 del 01.10.2009, p. 16, Pubbl. 5273022).
Statuti modificati:
10.08.2010.
Nuova sede:
Bioggio.
Nuovo recapito:
Via Industria 5, 6934 Bioggio.
Nuovo scopo:
L'importazione e l'esportazione, l'acquisto e la vendita di prodotti alimentari, caffè ed affini, macchine per caffè e macchinari industriali, la gestione di negozi, bar, ristoranti e locali pubblici. La società può partecipare ad altre imprese, assumere agenzie e rappresentanze nel settore. Prestazioni accessorie a norma di statuto.
Nuovo organo di pubblicazione:
FUSC.
Nuove persone iscritte o modifiche:
Orizont Line Sagl (CH-514.4.008.894-1), in Agno, socia, con 20 quote da CHF 1'000.00 [finora:con una quota sociale da CHF 20'000.00].
Publication number: 5273022, Commercial Registry Office Ticino, (501)
Caferri Espresso Sagl, in Vezia, CH-514.4.020.870-5, Società a garanzia limitata (FUSC no. 140 del 23.7.2009, pagina 22, publ. 5157058).
Persone e firme cancellate:
Papis nata Todorova, Maria, cittadina bulgara, in Vezia, socia e gerente, con firma individuale, con una quota da CHF 20'000.--.
Nuove persone iscritte o modifiche:
Orizont Line Sagl (CH-514.4.008.894-1), in Agno, socia, con una quota da CHF 20'000.--;
Serravalle, Armando, da Bioggio, in Bioggio, gerente, con firma individuale.
Publication number: 5157058, Commercial Registry Office Ticino, (501)
Caferri Espresso Sagl, in Vezia, CH-514.4.020.870-5, Società a garanzia limitata (FUSC no. 198 del 12.10.2007, pagina 15, publ. 4151650). Con dichiarazione della gerenza del 26.06.2009, la società non è soggetta alla revisione ordinaria e rinuncia a una revisione limitata.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.